Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aj!

Jag är hemma idag
Jag har stukat armen

Aj.

Jag har krossat mitt hjärta
Men det kan man inte vara hemma för
Fast det gör lika ont

Aj. 




Fri vers av Missi VIP
Läst 625 gånger
Publicerad 2005-12-05 13:37



Bookmark and Share


  rebecca d
ja...sött och sant
2005-12-05
  > Nästa text
< Föregående

Missi
Missi VIP

Mina favoriter
dina ögon