Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I väntan


Gömda ligger orden

i mitt inre

Kan ej frammana

dem ännu

Vilar väntar

på klarhet




Fri vers av eva m h
Läst 232 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-12-17 08:34



Bookmark and Share


  Anna*
Snygg beskrivning av det som mognar inom
2010-12-19

  Anjeska
Då sätter jag mig i väntrummet...
2010-12-18

    AA VIP
Att ruva på orden innan de kläcks. Fint. // AA
2010-12-17

  Water VIP
Kul...direktsändning från "väntrummet"
2010-12-17
  > Nästa text
< Föregående

eva m h