Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snöiga gravar - haiku

Det är som vanligt -
när snön sveper minnena
väcks alla döda




Bunden vers (Haiku) av papillon
Läst 299 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-12-17 13:53



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
Oj, det här var tänkvärt! Det känns sant på nåt vis...Mycket fint.
2010-12-18

  halmstrå
hur skulle de döda annars få liv
om ingen drabbades av minnen och lät snön väcka sorgen.
2010-12-17

  Carola Zettergren
Strålande!
2010-12-17

    Max Poisé
dödligt simpel logik i iskallt format!
2010-12-17
  > Nästa text
< Föregående

papillon