Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det spelar ingen roll för sorkarna hur kallt det är, bara snön ligger tillräckligt djup. Det är nog rätt mysigt och ombonat därnere i det subnivala rummet


Sorkglädje - haiku

För varje snöfall
trivs sorken bättre i sitt
subnivala rum




Bunden vers (Haiku) av papillon
Läst 290 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-12-17 18:06



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
Visst vill man vara sork!
2010-12-18

  Björn Nilsson VIP
Och dessutom insynsskyddat vad det gäller ugglor och andra rovfåglar.
2010-12-18
  > Nästa text
< Föregående

papillon