Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Magfoting


Huvudfotingen känner vi till som

barnets första teckning

av en människa

Ikväll kände jag mig som

en magfoting

på väg hem från julbordet




Fri vers av eva m h
Läst 283 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-12-18 01:46



Bookmark and Share


  thyra
Härlig beskrivning av den alltför tunga mättnaden. Kul påkommet!
2010-12-18
  > Nästa text
< Föregående

eva m h