Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Övergiven


Lämnad kvar

Söker svaren

Hos mig själv




Fri vers av eva m h
Läst 343 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-12-19 02:13



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Så gör man ofta....gripande i sin korta nästan kärva ton!
2010-12-20

  Anna*
Som barn är det grymt med övergivenhet. Som vuxen kan vi förstå att det berodde på de som övergav men det tar tid med läkedom av tidiga sår. Smärtsamt.
2010-12-19

    eva m h
Men inte när man är barn. Då tror man allt beror på en själv oavsett...
2010-12-19

  Anna Nickolausson
det är där de oftast är
2010-12-19

  Eva Langrath VIP
Sorg som smärtar.
2010-12-19

  Anna*
Bra läge att vara i, trots allt ... !
2010-12-19
  > Nästa text
< Föregående

eva m h