Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Djupseende


När andra ser för djupt

i flaskan


ser jag för djupt

in i mig själv




Fri vers av eva m h
Läst 283 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-12-19 02:16



Bookmark and Share


  Elwania
underbart att läsa dessa uppfriskande ord
2011-01-06

  Ninananonia VIP
Bra! :)
2010-12-24

  Anjeska
Det finns många bottnar i dessa rader...
2010-12-20

  Eva Langrath VIP
Ler igenkännande åt dettta fenomen, vi kan lätt själva blir vår värsta fiende.
2010-12-19

  Anna*
Ja, strålande! Baksidan av att vara självrannsakande kan vara lika skadligt. Applåder och bokmärke
2010-12-19

    kattattack
gud vad fint skrivet
2010-12-19
  > Nästa text
< Föregående

eva m h