Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den sista innan jul! Nu tar jag en paus, ha det gott mina vänner och jag önskar Eder en God Jul!!


Längtan efter dig

kan drömma om jord
se ögon tindra
se ljuvligheten finna
längtan efter dig

se luftens tunna täcke
sprida ljus över fält
fromma är vi i blicken
och längtan efter dig

kan se serenader bortom
då vägen leder till
brusande blir soljuset
i en längtan efter dig

oändliga hav som stillar
en himmel som bryr
ett hjärta som vill leva
med längtan efter dig

se grönskans sinnesro
där oändligheten råder
blott tanken är fängslad
från en längtan efter dig




Prosa av Max Poisé
Läst 473 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2010-12-21 19:19



Bookmark and Share


  Gigi
Oj, vilken underbar dikt!!!
Jag blir helt stum...
Så fin!!!!
2010-12-26

  M.A.J.R
En verkligen super bra text så väl formulerat :) Feliz Navidad.
2010-12-23

  Blåbäret
denna underbara längtan
så väl formulerat och skrivet

önskar dig detsamma
2010-12-21

  Berit Robin Lagerholm VIP
Mjuk och vackert fin!
En God Jul och Ett Gott Nytt År önskar jag dig
2010-12-21

  Suzy med punkterna
Vackert om längtan och jag önskar dig en fin jul. Kram
2010-12-21

  Amorina
Underbara ord! En njutning för själen att läsa dem.

Jag önskar dig en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År!
2010-12-21

  Emme VIP
Ännu ett underbart alster av dig,
gör som Niclas... Läser om och om
igen och bokmärker förstås!
Fy fasen vad grym du är!!
Mmm pausen blir väl kortkort??!!
God Julkramar från lilla mig =))
2010-12-21

  Junitvillingen
Inför din lilla paus från Poeter ( för looova att den blir kort!!) serverar du denna underbara kärlekspoesi. Det är bara att tacka & ta emot! Du är helt fantastisk på att formulera dig, du talar till kvinnors hjärtan så huden knottrar sig...ojojoj, jag läser och berörs så det sjunger om det. TACK!;-))
2010-12-21

  Niclas Petersson VIP
Läser dina ord om och om igen. Den där längtan. Ja, jävlar!
Riktigt, riktigt bra!
Gillar. Mycket.
God Jul!
2010-12-21
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé