Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

(akuta) tankar

tog ett djupt andetag
för att stänga av
tog mig smärtfritt ut
så jag kunde höra
vad de ropade där
ovanför mitt huvud
tankarna tog mig
till oinslagna paket
och förlorade barn
men allt var bara tankar
i ett kaos av liv och död
på en akut




Fri vers (Fri form) av Ex¤animo
Läst 191 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-12-22 06:21



Bookmark and Share


  lisa"puzzle"svensson
en skrämmande upplevelse du hade. kram
2010-12-22
  > Nästa text
< Föregående

Ex¤animo
Ex¤animo