Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blixtvisit

Jag tänker inte stanna,

Det är bara en liten paus jag tar

när jag lägger huvudet på din arm
på Armen
återigen

Jag ska inte bli långvarig
i ditt liv
i din säng
i din tandborstmugg

Jag är bara på besök,
tro inget annat är du snäll

Jag kommer att försvinna
som spegel-imma

så fort vi vaknar upp
en vardag




Fri vers av doxy
Läst 500 gånger
Publicerad 2005-12-05 23:47



Bookmark and Share


  Propella
Strålande text! *applåderar*

Fastnade speciellt för:

"Jag ska inte bli långvarig
i ditt liv
i din säng
i din tandborstmugg"
2005-12-06
  > Nästa text
< Föregående

doxy
doxy