Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du älskade mig

du älskade mig
fram och tillbaks
du älskade mig
sönder och samman
du älskade mig nog
inte alls




Fri vers (Fri form) av Ex¤animo
Läst 211 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-12-23 11:49



Bookmark and Share


  lisa"puzzle"svensson
men jag älskar dig :)
2010-12-23

  Lars E Jönsson
söt liten text
2010-12-23
  > Nästa text
< Föregående

Ex¤animo
Ex¤animo