Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla goda ideer riskerar att dödas i flykten - 3 x 17 stavelser

Mona, konditorn,
ville ha goda namnförslag
till pralinbutiken

Ett centralt läge,
svårt frestande godsaker -
"BULIMIBODEN"

Förslaget nobbat -
"politiskt för inkorrekt"-
min skaparkraft - POFF!!!




Bunden vers (Haiku) av papillon
Läst 304 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-12-25 21:16



Bookmark and Share


  halmstrå
anorexiapoteket
2010-12-29

  Jan Widströmer VIP
:-))
2010-12-29

  vera gade VIP
"TRÖSTERIET" - PIFF!
2010-12-26
  > Nästa text
< Föregående

papillon