Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Man vill ju inte verka hjärtlös..........


Profeten, var är du??

Mer än tio timmar sedan
det senaste menlösa bibelpipet
från pastor Knull publicerades.
Kan han ha satt ett citat i halsen???
Ring 112 någon!




Fri vers av papillon
Läst 341 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-12-26 21:35



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Troligen har han förväxlat sin gud (bibeln) med telefonkatalogen vilket kan vara vådligt värre;)
2011-01-01

  halmstrå
hoppsan här anar man en stark tro...
2010-12-29

  Jan Widströmer VIP
Jodu sånt finns ...självutnämnda profeter/poeter som lever på lånade ord ...Lånta fjädrar kanske.Men varför "Man vill ju inte verka hjärtlös ..."? Den reservationen tror jag inte riktigt på. :-))
2010-12-29

    ej medlem längre
Hrmm...Deus Absconditus kanske...? Men det är nog bäst att ringa i alla fall...
2010-12-27

  Seglaren
undrar samma: profeten??
2010-12-26
  > Nästa text
< Föregående

papillon