Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
aaaarggh! jag blir galen!



Pluggpluggplugg!!!

Matte, svenska, engelska
geografi, samhälle, biologi
kemi, historia, fysikprov,
poesi, läxor, poesi
plugg, plugg, plugg plugg!
nej, jag glömde läxan i spanska!!
musik, matteprov, poesi, svenskaprov, engelska
vad ska jag ha på TEA?!
matte, engelskaprov, spanska, kemiprov
kan vi vara idag?
visst. nej jag måste plugga!!!!

men jag smyger in en dikt då och då




Fri vers av Missi VIP
Läst 705 gånger
Publicerad 2005-12-06 15:57



Bookmark and Share


  rebecca d
det gör du då sannerligen..de sprutar ju ut ur dig och bra är dem(dikterna alltså)
2005-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Missi
Missi VIP

Mina favoriter
dina ögon