Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förmultnad snö

Det regnar ute
fast det är vinter
trist
Julafton närmar sig
Men på marken finns bara
våta, förmultna löv
ingen snö
som lyser upp tillvaron
jag tycker det är en ursäkt
att inte orka göra läxorna
men jag har väl inget val




Fri vers av Missi VIP
Läst 399 gånger
Publicerad 2005-12-06 19:47



Bookmark and Share


  rebecca d
uppenbarligen hade du det...du skrev ju en dikt:)
2005-12-06

    Fia
Ja så tänker man ofta om denna sveriges vinter. Men man får väl fixa julstämningen med lite julmusik och baka kola.
2005-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Missi
Missi VIP

Mina favoriter
dina ögon