Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att upptäcka att man inte känner sig själv


Den smärtsamma sanningen

Vem är jag?
Så många år som gått och jag trodde jag kände mig själv
Trodde jag visste vad jag ville
Trodde jag visste vem jag var

Så fel man kan ha...

För jag har väl allt jag alltid velat ha?
Finns det något mer att önska?
Har jag det inte precis så som man borde vilja ha det?

Varför är jag då inte glad?
Varför slår mitt hjärta så långsamt?
Varför fylls mina ögon med tårar?
Varför finner min själ ingen ro?

Umgås med vännerna, skrattar, pratar
Vaknar plötsligt till, undrar vad jag skrattar åt

Kryper ner bredvid pojkvännen för att sova
Vaknar plötsligt till, undrar vad jag gör där

Låter dagarna passera
Vaknar till ibland, undrar vad jag gör, vart jag är på väg

Undrar..vem är jag?




Fri vers av Nattiz
Läst 711 gånger
Publicerad 2005-12-06 20:49



Bookmark and Share


  Päse
Usch, vilken hemsk text! Känner man så borde man tänka efter både en och två gånger om man verkligen är på rätt väg eller kanske borde vika av på en främmande stig nånstans... samtidigt får man inte börja fly...kan vara svårt att sluta....
*krama om gumman*
2005-12-19
  > Nästa text
< Föregående

Nattiz
Nattiz