Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nytt år

jag ska kliva upp
möta ett helt nytt år
helt utan fördomar...

fast där inne är det någon som trotsar
någon som är trött på det där ständigt nya
alla dyra fyrverkerier
alla skrämmande smällar

vill ju inte ens gå på
Liseberg.




Fri vers av Ex¤animo
Läst 217 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-12-31 09:10



Bookmark and Share


    Trast
Varför gå på Liseberg?
2011-01-04

  lisa"puzzle"svensson
jag ber att nya vänliga vindar kommer och städar undan gammalt och ingrott!
2011-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Ex¤animo
Ex¤animo