Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskling

 

 

Kan du inte bara komma igen

älskling.

 

Jag behöver dig nu

 

Jag vet att vi har delat på oss

för länge sedan.

 

Men mitt hjärta gråter.

 

Älskling jag behöver dig som vän

inte som mitt hjärta.

 

För mina tårar rinner & behöver att fångas upp.

 




Övriga genrer av Manal
Läst 497 gånger
Publicerad 2005-12-06 22:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal