Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FÖRBUNDET ISEBELS VÄNNER BILDAT

Jabba the hut från Gävle, alias pastor Tutt, har fått totalspel och ylar i vinternatten som en varulv med prostatit - han har kanske suttit på något kallt. Eftersom det framgår att det är "kvinnan Isebel" och allt vad hon står för som är föremål för hans raseri och eftersom jag är för allt vad pastor Tutt är emot, vill jag härmed förklara förbundet "Isebels vänner" för bildat.




Prosa av papillon
Läst 344 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-01-01 16:39



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Ja, herre gud vad har han hittat på nu då, ja inte herre gud alltså,
utan den där andre!:)
2011-01-22

  halmstrå
Karlskrället är schiz. Punkt slut. Och bör behandlas som sådan. Läggas på lämplig avdelning och lugnas medelst intravenösa lidelser och pungtröstande droger. Rätt in i prostatiten. Typ.
2011-01-02

  Björn Nilsson VIP
"Det gäller att kunna skilja Guds tilltal från religiöst svammel." enligt en religiös tänkare i Gävle. Eftersom han i ett annat sammanhang hävdar att "Jesus är skapare" undrar jag över den personens religiösa kompetens. Det står inget om Jesus i Genesis 1:1ff! Du kanske kunde tänka på den egna själsfriden i stället och ignorera denna schismatiker och orosstiftare? Undrar om han känner till den schmalkaldiska trosbekännelsen?
2011-01-02
  > Nästa text
< Föregående

papillon