Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

(namnlös)

inom mig finns ett tomrum försöker
fylla det med allt som finns inte
fan går det jag tappar bort orden
kan bara gapa som en fisk stirrar dumt
ut i universum så stort så tomt
så fullt av ingenting av allting
som jag med mitt tomrum ett universum
fullt av ingenting av allting inuti mig
Tomheten skräms.




Fri vers av Zam
Läst 379 gånger
Publicerad 2004-07-12 11:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Zam
Zam