Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En vinterdag, en mycket speciell dag


Vinterdag

En blek vintersol
nära horisontens rand
kastar sina strålar
över den frusna världen

Ett fruset hav
täckt med en skorpa av is
ligger stilla och lugnt

En snöklädd skog
vit av himlens kalla gåva
framträder för mig
som hämtat ur en sagovärld

Hela världen omkring mig
glittrar
Ett vitt täcke
som skyddar Jorden mot kylan
En klarhet ligger i luften
som man aldrig får uppleva under sommarens varma dagar

Detta är en vinterdag




Fri vers av Coinriocht
Läst 370 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-01-02 18:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Coinriocht
Coinriocht