Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

känsla

 

i botten,
 under alla mina ord
finns en överbeskyddad
- känsla

 





Fri vers (Fri form) av Ex¤animo
Läst 259 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-01-03 19:31



Bookmark and Share


  Ulf D VIP
Häftigt text, här finns det verkligen något att undersöka, med få ledtrådar och ändå öppnar sig fantasien.
2011-01-03

  lisa"puzzle"svensson
spännande känsla?
2011-01-03

    ej medlem längre
Kort.. intressant ..talande
2011-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Ex¤animo
Ex¤animo