Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SVÄLJ BARA!!

Är du säker?
Nöjd och belåten?
Fundera en stund...

Du tog min kropp!
Du tog mitt hjärta!
Du tog min själ !

Ta en bit till vet jag!!
Vad ska jag med resterna till?
Vem fan vill ha ett halvt pussel?

Tugga på!
Hoppas du kvävs!
Storkna på din självgodhet!




Fri vers av Joytan
Läst 320 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-01-04 01:23



Bookmark and Share


  Ari Viklund
"Att bli sedd;
är det att bli sedd;
vad mer behövs att
känna är att bli sedd;
är det som gör vår
vid dagens gryning
tomma käril fylld & liv
är det att bli sedd"
2011-01-25

    ej medlem längre
riktig hardcoreilska. gillar den här.
2011-01-04

  LassO
tungt känns igen
2011-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Joytan