Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du finns till i mina drömmar

Finns du?

Det måste du göra

för mina drömmar söker upp dig hela tiden




Fri vers av Missi VIP
Läst 594 gånger
Publicerad 2005-12-07 15:21



Bookmark and Share


  Marita Walldén
Jag hoppas du får ditt svar. Vacker tanke att drömarna söker upp honom!
2005-12-07

  Josi
FINT! Jätte sött!
2005-12-07
  > Nästa text
< Föregående

Missi
Missi VIP

Mina favoriter
dina ögon