Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gröt

Jag kunde inte tänka
Tänkte bara på ögonkontakt
Men jag kunde inte fånga din blick

Du stod där
Pratandes och skrattandes
bland alla dina kompisar
och jag visste att du var populär

Nu gör jag det
tänkte jag
Och skulle just gå fram
Då du gick iväg
försvann
Och alla mina drömmar
blev bara till gröt




Fri vers av Missi VIP
Läst 271 gånger
Publicerad 2005-12-07 15:25



Bookmark and Share


  rebecca d
usch ja, när man tagit mod till sig...
2005-12-07

    äpple
men varför sprang du inte efter då? :P
2005-12-07
  > Nästa text
< Föregående

Missi
Missi VIP

Mina favoriter
dina ögon