Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

band

likt ett pärlband
sitter orden

han sade

hårt
kring min hals

och han stramar
drar

får mig att kippa

det är vackert när
kvinnor dör

för mig

säger hans leende

innan bilden av
honom

drunknar 

i mina ögons
sista vädjan

...




Fri vers av Ex¤animo
Läst 169 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-01-05 17:20



Bookmark and Share


  lisa"puzzle"svensson
låter som en mardröm av värsta slag
2011-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Ex¤animo
Ex¤animo