Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

misshugg


natten slukar åter
en sömn

hjärtat betalat         

och mina skador
är dina 

misshugg

...

 

de som följer
med vår tystnad.                                          




Fri vers (Fri form) av Ex¤animo
Läst 235 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-01-05 22:53



Bookmark and Share


  lisa"puzzle"svensson
som att skrika rakt ut i vånda

och vänta på att ekot skall svara

så att det slipper att vara så tyst
2011-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Ex¤animo
Ex¤animo