Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lev idag

Vi alla vill synas bli bekräftade,
älskade som vi är.
Alla lika sårbara,
rädda för vad som kan gå fel.
Allt vi har är den här dagen,
att vi lever imorgon är ingen självklarhet.
Hitta din tygghet och ta vara på varje dag,
för den är din.
Andas njut av varje andetag,
livet kan va underbart.
Vårda dig själv och de du älskar,
glöm inte visa dem kärlek.
För att imorgon,
kan det vara försent..




Fri vers av Ann-sofie.
Läst 475 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-01-07 15:08



Bookmark and Share


  Aftonvännen
javisst är det så; så självklart, så sant
så vill man alltid vara
2011-01-08

  Eva Enjebo/Drugge VIP
Så sant och så tankvärt
2011-01-08

    ej medlem längre
bra skaldat.själv lär jag mig sällan eller aldrig fånga dagen .har för många oläkta sår i min själ,tyvärr.
2011-01-08

  Ninananonia VIP
Ja så sant :)
2011-01-07

  Honest Ape
Underbar!
2011-01-07
  > Nästa text
< Föregående

Ann-sofie.
Ann-sofie.