Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

försvann

 

kysser din älskade kind
men du fortsätter sova

sedan min koma

reste du dig inte

stod aldrig utanför
mitt stängda

du var ju inne

och placerad.


jag hörde bara
tre tysta

knackningar.




Fri vers av Ex¤animo
Läst 180 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-01-10 11:13



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
dessa knackningar måste vara vackra

du skriver så underbart

tack

Tack att Ljus och Värme Är Hos Dig

Själsöga
2011-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Ex¤animo
Ex¤animo