Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En totalt misslyckad kärlekshistoria

Den storslagna smekningen du gav mig
fick mig att kännas som ett rådjur fastklämd
under en krockad bil

Jag hade trott och hoppas att detta
skulle bli den kärlekssaga som skulle få varelser
från hela universum skulle vallfärda
hit till vår planet jorden för att med
häpna blickar dokumentera
mänsklighetens perfektion av kärlek

Men vår kärlekshistoria var som
det billiga tuggummit i automaten
När den söta smaken hade tagit slut så
fanns det inget annat att göra
än att låta det lämna munnen
för att falla ner och lämnas
ensam kvar i asfaltens smuts
och vara redan glömt när vi runda
hörnet in till nästa kvarter

Jag hoppas att du har det bra idag
för mitt liv det är underbart




Fri vers av Lord
Läst 347 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-01-10 21:25



Bookmark and Share


  Marita Walldén
Låter lite nonchalant, men upp det är självupplevt antar jag att det ska verka så. Mycket bra skrivet, med stora kontraster i händelser och känslor.
2011-01-28

  Line W
Wow! Vilken fantastisk text. Helt underbar! Tack
2011-01-11

  Yheela
Vackert om något sorgligt.
2011-01-11

  Blåbäret
totalt misslyckad eller en erfarenhet på vägen som lämnar ut en stor generositet i att gå vidare?
bra skrivet
2011-01-10

  Niclas Petersson VIP
Igenkännande, starkt och fantastiskt.
Gillar. Mycket.
2011-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Lord
Lord