Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vidare

har jag gått

märkligt hur livet
hela tiden pågår

för alla

tills det en dag
plötsligt
tar slut

det stannar bara
för dem
som ska vidare

till den andra
sidan

där pågår livet
i en annan
dimension




Fri vers (Fri form) av Ewa Åkerlind
Läst 467 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-01-13 22:41



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
denna talar till mig
du rör vid det jag så klart ser

detta vackra ord; vida
vidare

tack

Tack att Ljus och Värme Är Hos Dig

Själsöga
2011-01-14
  > Nästa text
< Föregående

Ewa Åkerlind
Ewa Åkerlind