Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En ung kvinna ska inte vara utan kärlek

Hon längtar
En ung kvinna ska inte vara utan kärlek
Det är nu som livet ska levas
Alldeles för länge har hennes liv stått stilla
Uppmaningar har inte stoppat henne
Alltid så godtrogen
Varför har hon inte insett allvaret?
Drömmen sprack
Allting gick upp i rök
I så lång tid har hon plockat upp spillrorna av en bruten relation
Hon har pratat sönder sina vänner
Skrivit massvis av dikter tillägnat honom
Ingenting har hänt
Förhoppningar har funnits till för att dödas
Ingenting att greppa
Ingenting att hålla fast vid
Det var så det var sagt
Ändå satt hon hemma i flera månader
Tårar blandades med olika känslor
Hon kom inte vidare
Det är väl klart att hon vill ha närhet
Ömhet och ömsesidig kärlek
Livet springer iväg
Det finns inte tid till att vara bitter
Ingen kan anklaga henne för att ha gett upp för lätt
Hon har kämpat
Dag och natt har hon försökt
men det ger ju inget resultat
Hon längtar
Hon vill ha någon att vakna upp med
Hon vill ha någon att dela sitt liv med
En ung kvinna ska inte vara utan kärlek
Ingen ska vara utan kärlek...




Övriga genrer av Charly
Läst 443 gånger
Publicerad 2005-12-08 19:00



Bookmark and Share


  Jessi
I en perfekt drömvärld är ingen utan kärlek...
2005-12-11

  Propella
Du har en ärlighet och en sårbarhet i den här texten som är befriande. Du utmålar inte dig själv som offer, utan konstaterar bara smärtan.

Riktigt riktigt bra.
2005-12-09

  karamellen
Tycker om den här texten!Vardaglig men vacker.En berättande personlig text som berör.Vi får hoppas"den unga kvinnan" möter Den Stora Kärleken...snart!
2005-12-08

    Kräftan
Som vanligt lämnar du ut dig öppet och ärligt( känns det som iaf....). Du skriver förbannat bra alltså! På något vis får du mig att känna smärtan, och förhoppningen om att det blir bättre framöver! Den sista meningen är jävligt sann, men den skulle även kunna uttryckas: Ingen ska vara utan kärlek:)

Snyggt skrivet.
2005-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Charly
Charly