Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om jag bara fick hålla din hand

Du ser mig igen - Det var så längesedan nu
Och jag har haft andra som kommit mig närmre på många sätt men
Ingen har skakat mig som du

Och du gör det igen

Någonstans där bakom mina
pärlskratt och blixtrande leenden,
När jag flydde i panik från
livet och allt som hörde till

När jag gömde mig för
verkligheten och
dansade ensam i månskenet
med immiga bakrutor
Eller
När jag drack mig till lycka varje lördag

Någonstans där var det nog som jag glömde hur din själ såg ut.

Men nu står jag här igen framför dig och
alla murar jag byggde upp har rasat för längesedan
Vi pratar om vädret och du älskar inte mig men
allt jag kan tänka är

\"Om jag bara kunde få hålla din hand\"




Fri vers av Veronica.
Läst 546 gånger
Publicerad 2005-12-08 19:17



Bookmark and Share


  anna-gull
Väldigt fin!
Bra ordval och beskrivningar
2006-11-15

  Jessica Ebbesson
Du skriver med en innerlighet som berör mig som läsare.
2006-02-07

  mysanpysan
åååhh *pust*

hjärtekrossande

"Ingen har skakat mig som du"

"alla murar jag byggde upp har rasat för längesedan
Vi pratar om vädret och du älskar inte mig "

usch ja!!
2005-12-29

  stannar kvar
Så sorgligt men vackert. du fångar en speciell stämning och gör det väl.
2005-12-23

    jahapp
Guuu va söt den här var! å jag brukar lyfta ut favoritdelar för att visa vad jag tyckte va allra bäst...men här hade jag fått lyfta in hela texten! Super helt enkelt!
2005-12-15

  BeaSTHLM
Super bra dikt tjejen! jag tror det är många som känner igen sig i den, det gör iaf jag. Och det är nästan så det svider till lite :(
kram
2005-12-08

    Kräftan
Sorglig!! Vacker dikt med ord direkt från hjärtat.

Det ordnar sig, allt gör det.
2005-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Veronica.