Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Finns kärlek?

Jag vet inte längre
Finns kärlek?
Ja,då menar jag ingen sådan kärlek
som alla bara kallar för ”kärlek”
Jag menar den kärlek som varar för Evigt
Känslor som alltid är i liv,
känslor som svämmer över
Känslor som man inte vill bli av med
För känslorna är underbara
Finns den sortens kärlek?




Övriga genrer av Manal
Läst 815 gånger
Publicerad 2004-07-13 02:02



Bookmark and Share


  Cattis Rönn
av egen erfarenhet...att dom känslorna finns...även om dom inte alltid varar livet ut...men man ska ta vara på dom när dom finns...tycker jag.
2004-07-14

    Agneta VIP
frågan har jag ställt mig många gånger. Jag försöker intala mig att den finns... Ska bara hitta den... :)
Fint skrivet..
2004-07-13
  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal