Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I hemlighet

 

Vet du om att när du

la på luren varje natt,

så drömde jag om dig.

 

För jag minns så väl

när du sa "godnatt älskling,

vi ses i våra drömmar".

 

Och vi gjorde det

alltid när vi sov,

då träffades vi i hemlighet.

 

I hemlighet visade du mig

stjärnorna, månen

och kysste mig ömt.

 

Men även i hemlighet

fällde vi tårar, kände smaken av salt

och var tvugna att säga farväl.




Övriga genrer av Manal
Läst 229 gånger
Publicerad 2005-12-09 01:25



Bookmark and Share


  Dilsewat
näst sista stycket är underbart målande... :)
2005-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal