Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Söt

Jätte
jätte

jättejätte
jätte

söt.

Sade han.


Och ikväll

ska vi ses


igen.




Fri vers av doxy
Läst 595 gånger
Publicerad 2005-12-09 08:58



Bookmark and Share


  Propella
Men ååååååå *smälter*
Gulligulligull!
2005-12-09
  > Nästa text
< Föregående

doxy
doxy