Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett hemligt ögonblick

Jag brukar känna mig så liten och svag
Men jag tror du såg mig idag

Ett hemligt ögonblick
där våra blickar varade kvar
Så fort det gick
Och så många nya frågor utan svar

Ni kanske tänker, detta är väl ingen stor grej
Bara en kille som möter blicken till en tjej
Bara ett ögonkast, men nu är jag är inne
Men tro mig när jag säger
Att jag vill spara detta som mitt bästa minne




Fri vers av Missi VIP
Läst 412 gånger
Publicerad 2005-12-09 16:07



Bookmark and Share


  rebecca d
Ett hemligt ögonblick
där våra blickar varade kvar

poetiskt. en friskhet i texten, genom rimmet
2005-12-09
  > Nästa text
< Föregående

Missi
Missi VIP

Mina favoriter
dina ögon