Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sökandet efter

det du längtar efter
det du tror ska lindra
din inre tomhet

det upptar all din tid

så du inte förmår dig
sätta dig ned
stilla

och ta ditt lilla barn i knät,

stryka det sakta över håret
och säga att du älskar det
mest av allt i världen




Fri vers av Ewa Åkerlind
Läst 264 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-01-22 01:57



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
stilla
detta så vackra innebördsord
andas klangljus i hela denna bild

tack

Tack att Ljus och Värme Är Hos Dig

Själsöga
2011-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Ewa Åkerlind
Ewa Åkerlind