Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det kan vara en kort resa, en lång resa, eller något mittemellan....men det gör alltid lika ont




Sår som aldrig läker

det är det där med

att lämna det man älskar

som alltid gör ont

även om kärleken är kvar

när man återvänder




Fri vers av Jenny Karlsson
Läst 445 gånger
Publicerad 2005-12-09 17:30



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jo visst är det så!
Man kan eventuellt ha ett ord på en annan rad, så blir det i mitt tycke lite tydligare (?):

Det är det där med
att lämna det man älskar
som alltid gör ont,
även om kärleken är kvar
när man återvänder.
2005-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Jenny Karlsson
Jenny Karlsson