Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag inser att jag grovt försummat erotiken i mitt skrivande. Här ett försök att komma i kapp.........


Krävande erotik

Att ha munsex med en bäver
mycket mod och mandom kräver




Bunden vers (Rim) av papillon
Läst 405 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-01-23 13:14



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
GHHAAAAA:):):)
2011-01-28

  Mow Dean VIP
Fyndigt!
Kreativt - tack för att du är kreativ!

/Mow Dean
2011-01-24

  vera gade VIP
en måltid på konserverad bäver kan dock rekommenderas..ett ljust, sött kött;-))
2011-01-23

  LassO
testat? "mandom mod och morske män" har väl även du sjungit som liten ;=) och, du vet völ vad "beaver" är på amerikansk slang ;=)
2011-01-23

  Peter Olausson VIP
djup sanning i detta!
2011-01-23

  Nina V A
haha jeeeses hur mäter man denna
2011-01-23

    ej medlem längre
:-)))
2011-01-23
  > Nästa text
< Föregående

papillon