Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en bedövande kyss....

Det var bara en lek
jag visste det
men när flaskan pekade på mig
var jag fylld med allvar

det är nu
detta händer
men jag kunde bara inte inse
att om några sekunder
skulle mina läppar vidröra dina
inför allt för många åskådare

jag blinkade
mascaran klibbade igen ögonen
men det här ville jag inte missa

du verkade så långt bort
men du satt på en kudde
bara några meter bort
jag tog ett steg, två
det kändes
som om jag gick i motvind

mörkret runt omkring mig
omgav mig
det kändes som om jag vinglade fram
men det berodde nog på klackaskorna

viskningar nöp mig i ryggen
det fanns ingen återvändå nu
nu
nu
nu!
jag böjde mig fram

hela världen öppnade sig
en värld full med blommor
och ljuva dofter från syrén
där stod jag och kysste dig
på ett rosa moln
innanför mina slutna ögonlock


jag var så lycklig så lycklig

så lycklig

kyssen bedövade mig
från resten av kvällen
jag minns inget mer av den


men
denna kyss
förblir alltid
bara en kyss

men för mig
en bedövande kyss
som varar livet ut




Fri vers av Missi VIP
Läst 691 gånger
Publicerad 2005-12-09 22:26



Bookmark and Share


  rebecca d
men Mia, så fint!

Det var bara en lek
jag visste det
men när flaskan pekade på mig
var jag fylld med allvar

det kändes
som om jag gick i motvind

hela världen öppnade sig
en värld full med blommor
och ljuva dofter från syrén
där stod jag och kysste dig
på ett rosa moln
innanför mina slutna ögonlock

tjusigt!
2005-12-10

  Wretling
Ah va fint, men ändå så sorgligt :S
2005-12-09
  > Nästa text
< Föregående

Missi
Missi VIP

Mina favoriter
dina ögon