Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När jag tänker på Palestina så ser jag detta. Vilket gör ont


Dö vid din sida

 

Mamma,mamma

var är du?

Snälla lämna inte mig,

soldaterna riktar sina gevär.

 

Mamma snälla kom

rädda mig.

Mamma jag vill dö

med dig.

 

Låt dem döda mig,

men i dina armar.

Mamma

snälla håll om mig.

 




Övriga genrer av Manal
Läst 273 gånger
Publicerad 2005-12-10 00:15



Bookmark and Share


  Rublev
mycket stark!
som en vass ökenvind
träffar den mitt hjärta

funderar...
kanske ha kommatecken vid ”Mamma. mamma”
”vart är du?” kanske passar ”var är du?” bättre
2005-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal