Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

panikångest





mina bröst värker
mot din rygg

dina sovande andetag gör mig galen

hur kan du vara så trygg?

Människor dör i sömnen
de glömmer säga farväl

mitt hjärta slår mot dina lungor

i panik skriker jag tyst

kollar varje minut
att du andas

inte sover jag i natt
imorgon är jag grinig av sömnbrist
men jag måste ju hålla dig vid liv

om jag somnar
kanske vi dör

alltså ligger jag vaken
varje natt
och räknar dina andetag...







Fri vers av Zam
Läst 435 gånger
Publicerad 2005-12-10 00:48



Bookmark and Share


  Smultris
Ångestfyllt och så fruktansvärt välskrivet...
2005-12-10

  Pojken i Svart
som i så många andra av dina texter känner jag väl igen mig själv...
fastande särskilt för dessa rader
"om jag somnar
kanske vi dör"
de påminner mig om en text jag en gång skrev och de tankar jag då hade...
jag gillar språket i texten, du lyckas med dina ord göra texten levande!
2005-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Zam
Zam