Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till en vän (som inte längre vill veta av mig)

Jag ser i dina ögon
att något tagit slut
Något i din blåa blick
är inte som förut


Jag söker det försvunna
men hittar ingenting
Dolt det är i skuggan
bakom din förändring


Du ser på mig med kyla
du som var min vän
Vad tog dig ifrån mig,
kvävde vänskapen?


Din blick är sluten för mig
Men jag väntar här ännu
för någonstans där inne
finns den gamla du




Bunden vers (Rim) av Missi VIP
Läst 472 gånger
Publicerad 2011-01-27 20:06



Bookmark and Share


  Sofhia Wirström
fin, träffande,så har vi alla känt någon gång i livet.
2011-02-07

  Katinka VIP
Bra beskrivet, fin form oxå.
2011-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Missi
Missi VIP

Mina favoriter
dina ögon