Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min 19 årige son har valt drogerna valt bort allt varmt, varför Borde han inte välja liv? Som repris av mörkersaga.


Ihopkrupen Haiku









Son förlupen kall
Väck som saga förtegen

brast vintergråten




Bunden vers (Haiku) av Yrre VIP
Läst 289 gånger
Publicerad 2011-01-28 23:38



Bookmark and Share


    ej medlem längre
en alldeles total haiku. om något mer än fruktansvärt.
2011-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP