Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

rädslor, möter rädslor...




låst

 

jag publicerar mina tårar
mina ord att ströva fritt
på glömda åkrar
sås dina
mina gåtor

och gissel

jag finner dig inte
när natten 
driver förbi
likt ett likgiltigt
monument

över oss

älskandes
förlorade i 
drömmar

men jag kysser rädslan
bort, från din panna
och vänder mig om

igen




Fri vers av Ex¤animo
Läst 199 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-01-29 23:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ex¤animo
Ex¤animo