Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skriker saknaden förbi


jag skulle så jävla gärna
bara vilja lyfta telefonen
ringa ditt mobil nummer
som jag kan rabbla i sömnen
berätta för dig hur jävla mycket
du betyder, hur vacker jag tycker att du är
hur speciell du är, hur otroligt mkt
du får mig att känna, att ingen annan
någonsin kommer att ersätta din
bara DIN, plats i mitt hjärta

men jag har inte tid,
jag måste skära sönder pulsen tills blodet färgar lakanen röda




Fri vers av trasdocka
Läst 470 gånger
Publicerad 2005-12-10 21:04



Bookmark and Share


    Oprofessionell
Du är precis som mig :o, och för mig är det underbart hur du förmedlar
känslor jag försökt få fram i evigheter.
2005-12-11

  Wretling
Argh...som vanligt träffar du min själ, undebarn !
2005-12-10
  > Nästa text
< Föregående

trasdocka
trasdocka