Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skugga skugga över solen här säg vad gör du där?



Bästa bästa framtid (niger så djupt jag kan) Jag har en liten hemställan
jag vill önska säg kära Ni skulle det kunna gå för sig?

Ej för egen del jag om denna ynnest vill be utan
för de barn som vandrar i utvuxna skor efter varandra
säg Ni skulle det vara möjligt att de finge
gå sina egna steg efter eget huvud och tanke, bästa framtid
skulle det vara oartigt med en sådan liten vädjan

i vintertid?




Fri vers av Yrre VIP
Läst 195 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-01-31 19:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP