Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vet ej exakt vad Karl-Bo Lundstedt lägger in i denna bild som han kallar just "mörkerseende"men för mig just idag i mina tårar är det en önskan att kunna se klart i mörkret.


Mörkerseende

Jag ber om ljus i mitt mörker

helande av min panikångest

ny kraft i svagheten

Nåd att behandla alla lika

oavsett vad de tillfogat mig

Nåd att älska min nästa såsom mig själv -

...ett av bibelns förnämsta bud

Rena mig

och bränn slagget

i mitt eget liv

låt mig få bära fram

ädel metall

utan slagg!

"Herre jag tror

hjälp min otro

och föröka min tro!"

Jag bejakar endast förtröstan och

avsäger mig tvivel, ängslan och oro!

Låt allt samverka

till det bästa

därför att jag

älskar Dig min Far!

I Jesu namn.

Amen!




Fri vers av Bibbi VIP
Läst 586 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2011-02-01 11:35



Bookmark and Share


    lory
underbart bibbi...
2012-02-26

  mare VIP
Gud allenast ser in i våra hjärtan, vår själ...Han förstår Allt !!
Din bön vill bli besvarad..
2011-02-06

    Annika J
"Ringaste barn som beder
lever oändligt tryggt,
mäktar långt mer än hjälten
som starkaste fästen byggt!"
Den sången sjöng vi när vi var unga, men den håller hela livet!
2011-02-01

  Anya VIP
Fint, rörande och starkt skrivet.
2011-02-01

  annaregina
Kära Bibbi! En bön som kommer att bli hörd av Jesus själv!
2011-02-01

  walborg
Det spruckna ögat på bilden är litet otäck, men Din text är klar.
2011-02-01

  Eaglemountains VIP
"hjälp min otro

och föröka min tro!"

"Rena mig

och bränn slagget"

och

"Låt allt samverka

till det bästa"

Visa ord, i bön, i denna dikt .... Låt allt samverka

till det bästa" mer kan man inte göra ...
2011-02-01

    ej medlem längre
Jag tänker på dig Bibbi. En ärlig bön, du kommer att få svar!


"Känn ingen oro, tro på Gud och tro på mig"



Kram, Ann
2011-02-01

  Eaglemountains VIP
Det är så mycket i denna text som passar in på mig själv.

Men jag tänker på orden som Du skriver:

"Nåd att behandla alla lika

oavsett vad de tillfogat mig

Nåd att älska min nästa såsom mig själv -

...ett av bibelns förnämsta bud"

Nåd att behandla alla lika, oavsett vad de tillfogat mig.
Man kan förlåta en människa som gjort något mot en,
men det är inte säker ändå att förhållandet till den personen
blir som förut. Men man har förlåtit dem för vad de gjort mot en, och då kan man inte göra mer. Man ska inte behöva krypa för en människa som tillfogat en skada, det tycker jag, men om man förlåter vederbörande - så ordnar Gud resten ....
2011-02-01

  Kalle.O
Underbar...
2011-02-01

  anits VIP
En mycket vacker bön.
2011-02-01

  Emelia
så himla vackert..
2011-02-01

  Eva Helene VIP
Innerlig bön när mörkret är större än ljuset.
2011-02-01

    ej medlem längre
vackert
2011-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP