Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

längtan

jag ville
sitta med
dig

och skratta
åt det som
inte borde finnas

jag ville
gå 
bredvid dig

så där tyst
och härligt
men ändå
fullt av
ord

 

*

men inget
är alltid
som något
man vill ha
innan det
kanske
gått förlorat




Fri vers av ia VIP
Läst 223 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-02-03 10:42



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
välformerad återgivelse utav denna känsla/fenomen
2011-02-06

  Micael Axelsson
Styrkan och rädslan tycks ofta komma hand i hand då man hyser den största känslan av inre längtan, men ännu inte riktigt vet vart det kan bära hän. Och här, här har du förmedlat det. Känns härligt, men gör ändå ont.
2011-02-06
  > Nästa text
< Föregående

ia
ia VIP